Danielle Braun

Tevens dagvoorzitter

Dr. Danielle Braun is corporate antropoloog en reist de wereld rond op zoek naar manieren om tribes te bouwen en leiders sterk te maken. Zij maakt organisaties graag klaar voor verandering en is expert op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap. Haar motto: “een mens is niet los verkrijgbaar”. We functioneren binnen de cultuur en dynamiek van de groep of organisatie. Ze spreekt over wat organisatiecultuur nu eigenlijk is en hoe je het veranderd. Over échte gesprekken in organisaties. Omdat de organisaties, ziekenhuizen en scholen mensen weer als mensen zien, de toekomst hebben.  

‘Braun is exotisch als het over cultuur gaat, uitdagend als het om gedrag gaat, keihard als het over organiseren gaat, liefdevol als het over mensen gaat, wetenschappelijk onderbouwd als het moet, vol humor als het kan. Altijd up-tempo en interactief. Danielle gaat over echtheid. Over het bezielen van organisaties. Ze wil dat mensen elkaar in deze snelle tijd werkelijk blijven zien.’

Elke Geraerts

Dr. Elke Geraerts is doctor in de psychologie en bekleedde verschillende academische posities aan de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Elke is mede-oprichter en managing partner van Better Minds at Work en schreef de bestsellers Mentaal Kapitaal, Het Nieuwe Mentaal – Hoe lef je op weg zet naar geluk en succes en Authentieke Intelligentie. Mentaal Kapitaal werd uitgebracht op de internationale markt, getiteld Better Minds. Elke weet telkens over het brein te inspireren en inzichten te geven die een levenslange impact kunnen hebben.

aanmeldformulier voor evenementen
 aanmeldformulier voor evenementen