Danielle Braun

Tevens dagvoorzitter

Dr. Danielle Braun is corporate antropoloog en reist de wereld rond op zoek naar manieren om tribes te bouwen en leiders sterk te maken. Zij maakt organisaties graag klaar voor verandering en is expert op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap. Haar motto: “een mens is niet los verkrijgbaar”. We functioneren binnen de cultuur en dynamiek van de groep of organisatie. Ze spreekt over wat organisatiecultuur nu eigenlijk is en hoe je het veranderd. Over échte gesprekken in organisaties. Omdat de organisaties, ziekenhuizen en scholen mensen weer als mensen zien, de toekomst hebben.  

‘Braun is exotisch als het over cultuur gaat, uitdagend als het om gedrag gaat, keihard als het over organiseren gaat, liefdevol als het over mensen gaat, wetenschappelijk onderbouwd als het moet, vol humor als het kan. Altijd up-tempo en interactief. Danielle gaat over echtheid. Over het bezielen van organisaties. Ze wil dat mensen elkaar in deze snelle tijd werkelijk blijven zien.’

Elke Geraerts

Elke Geraerts is doctor in de psychologie en bekleedde verschillende academische posities aan de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Elke is mede-oprichter en managing partner van Better Minds at Work en schreef de bestsellers Mentaal Kapitaal, Het Nieuwe Mentaal – Hoe lef je op weg zet naar geluk en succes en Authentieke Intelligentie. Mentaal Kapitaal werd uitgebracht op de internationale markt, getiteld Better Minds. Elke weet telkens over het brein te inspireren en inzichten te geven die een levenslange impact kunnen hebben.

Shervin Nekuee

Socioloog, publicist, dichter, programmamaker en senior adviseur Diversiteit & Inclusie bij het ministerie van SZW. Auteur van De Perzische paradox: verhalen uit de islamitische republiek Iran (2006). Hij heeft samengewerkt met Nederlandse overheidsorganisaties, zoals VNG, om nieuwe strategieën en actiegerichte ideeën te ontwikkelen om de multiculturele samenleving beter te laten functioneren.

Balout Khazraei

Docent, columnist en zangeres en artiest. In Iran studeerde ze klassieke Perzische muziek, in Nederland Kunstacademie en later Pabo. In haar werkwijze ligt de nadruk op ruimte scheppen voor creatieve en kunstzinnige communicatie om mensen en culturen te verbinden. Zij doceert als NT2 docent met veel enthousiasme Nederlands aan vluchtelingen aan Hamrah Instituut in Rotterdam. In de afgelopen jaren heeft zij diverse culturele en culinaire festivals georganiseerd. Als curator heeft zij gewerkt aan exposities van vluchtelingen. 

online evenement organiseren
 online evenement organiseren