Event Corporate Culture 2020 

Woensdag 11 november 2020 
09.30 - 17.00 uur
Burgers' Zoo in Arnhem

 

Het Event Corporate Culture is al 5 jaar lang dé plek om je kennis over organisatiecultuur bij te spijkeren. Om gevoed en geïnspireerd te worden. Basis voor de dag vormt de antropologische blik op organiseren en veranderen. Vol inspiratie, echte ontmoetingen en tools om in jouw eigen organisatie de bezieling weer voor te laten gaan op procedures, nutteloze vergaderingen en het leven achter computerschermen.

 

Update Corona

Wij zijn erg blij dat we weer congressen mogen organiseren, maar jouw veiligheid staat bij ons voorop! Samen met de locatie nemen wij alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen. Met de inachtneming van de 1,5 meter regel kunnen we ca. 100 ruime plekken aanbieden. Verder is bijvoorbeeld de lunch verpakt en werken we met looprichtingen. 
Wat als je op dat moment ziek of verkouden bent? We zoeken graag samen met jou naar een goede oplossing. Zo is het mogelijk dat een collega jou vervangt, dat je een ander congres bezoekt of dat je een aantal van onze Live Online Seminars volgt.

 

Organisatie

Het Event Corporate Culture wordt georganiseerd door Management Impact Academy (onderdeel van Boom uitgevers) in samenwerking met de Academie voor Organisatiecultuur en alle betrokken sprekers. De factuur ontvang je van Boom uitgevers Amsterdam.

Bekijk hier het volledige aanbod aan events en reeksen van MI Academy

 

Tarief

Prijs regulier tarief € 570, exclusief btw en inclusief onderstaande boeken.
 

 

Voor alle deelnemers

Alle deelnemers ontvangen de volgende boeken:

 

PE-punten

PE-punten LVSC <in aanvraag>
blauwe PE-punten CMC <in aanvraag> 
 

Vragen?

Telefoon: 088 - 8085 100
E-mail: events@managementimpact.nl

 

Annuleren

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd dan kunt u tot een maand voor aanvang van het event kosteloos annuleren. Vanaf vier tot twee weken voor aanvang van het event betaalt u 25% van de deelname kosten. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd gratis laten vervangen door een collega.
Let op: annuleren kan uitsluitend schriftelijk/per mail.

Verder verwijzen wij u graag naar onze algemene voorwaarden.

 

evenementen software
 evenementen software