Aandacht is het nieuwe goud 

 

Alleen die organisaties die hun klanten, burgers, patiënten, leerlingen weer écht in de ogen kijken, gaan het maken in de toekomst. We leven in een wereld die steeds sneller wordt. Steeds digitaler, steeds groter en mondialer. Dat is fantastisch en schept enorme mogelijkheden. Maar juist dan… is het zo wezenlijk om te kunnen zien waar het menselijke contact en nabijheid onmisbaar zijn.  

In de corona crisis hebben we het weer eens zo lijfelijk ervaren; wat menselijkheid betekent en dat echt contact, aankijken, aanraken, ontmoeten, zo wezenlijk zijn. We gaan dit jaar het Event Corporate Culture dan ook in met onze volle aandacht en alle zintuigen open. Omdat aandacht het nieuwe goud is.

Wat kun je verwachten?

Hoe bouw je aan een organisatiecultuur die aandacht weer bovenaan stelt? Waarin mensen elkaar, klanten, burgers, patiënten en leerlingen écht zien? 
Pas kennis en methodieken uit de antropologie toe op organiseren en veranderen binnen organisaties.
Vol inspiratie, echte ontmoetingen en tools om in jouw eigen organisatie de bezieling weer voor te laten gaan op procedures, nutteloze vergaderingen en het leven achter computerschermen.
Ga op ontdekkingsreis in Burgers’ Zoo, focus je aandacht op de natuur en heb met enkele andere congresgangers een écht gesprek. I See You.
 

 

 

 

Reactie van deelnemers

 

Een hoofd en een hart vol inspiratie.

De dag heeft mij lef en moed gegeven.

Een warme, inspirerende en verbindende dag.

Inspirerende dag over tribes, totems en rituelen. Lessen voor wie anders wil organiseren.
 

Boeken cadeau

Als deelnemer ontvang je een gratis boekenpakket met de volgende nieuwe boeken:

 

 

event tickets
 event tickets