Aandacht is het nieuwe goud 

 

Aandacht is het nieuwe goud. Alleen die organisaties die hun klanten, burgers, patiënten, leerlingen weer écht in de ogen kijken, gaan het maken in de toekomst. We leven in een wereld die steeds sneller wordt. Steeds digitaler, steeds groter en mondialer. Dat is fantastisch en schept enorme mogelijkheden op het gebied van wereldwijde verbinding, technologie, robotisering. Maar juist dan… is het zo wezenlijk om te kunnen zien waar het menselijke contact en nabijheid onmisbaar zijn.

Het Event Corporate Culture is al 5 jaar lang dé plek om je kennis over organisatiecultuur bij te spijkeren. Om gevoed en geïnspireerd te worden. Basis voor de dag vormt de antropologische blik op organiseren en veranderen. Vol inspiratie, echte ontmoetingen en tools om in jouw eigen organisatie de bezieling weer voor te laten gaan op procedures, nutteloze vergaderingen en het leven achter computerschermen. 

 

 

Wat kun je verwachten?

 

Hoe bouw je aan een organisatiecultuur die Aandacht weer bovenaan stelt? Waarin mensen elkaar, klanten, burgers, patiënten en leerlingen écht zien? Waarin je technologie en vooruitgang combineert met nabijheid en interactie?
Pas kennis en methodieken uit de antropologie toe op organiseren en veranderen binnen organisaties. Reis over de wereld en leer van verhalen van ver weg wat je in je eigen organisatie te doen hebt.
Laat je inspireren door theorie en ervaringspraktijken van mensen die het doen; Aandacht terugbrengen in organisaties, de samenleving, hun werk.
Ga op ontdekkingsreis in Burgers’ Zoo, focus je aandacht op de natuur en heb met enkele andere congresgangers een écht gesprek. I See You.

 

 

Reactie van deelnemers

Een hoofd en een hart vol inspiratie.

De dag heeft mij lef en moed gegeven.

Een warme, inspirerende en verbindende dag.

Inspirerende dag over tribes, totems en rituelen. Lessen voor wie anders wil organiseren.
 

Boeken cadeau

Als deelnemer ontvang je een gratis boekenpakket met de volgende nieuwe boeken:

 

 

aanmeldformulier voor evenementen
 aanmeldformulier voor evenementen