Aandacht is het nieuwe goud 

 

Danielle reist de wereld rond op zoek naar manieren om tribes te bouwen en leiders sterk te maken. Zij maakt organisaties graag klaar voor verandering en is expert op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap. Haar motto: “een mens is niet los verkrijgbaar”. We functioneren binnen de cultuur en dynamiek van de groep of organisatie.  

Ze spreekt over wat organisatiecultuur nu eigenlijk is en hoe je het veranderd. Over échte gesprekken in organisaties. Omdat de organisaties, ziekenhuizen en scholen mensen weer als mensen zien, de toekomst hebben.  

‘Braun is exotisch als het over cultuur gaat, uitdagend als het om gedrag gaat, keihard als het over organiseren gaat, liefdevol als het over mensen gaat, wetenschappelijk onderbouwd als het moet, vol humor als het kan. Altijd up-tempo en interactief. Danielle gaat over echtheid. Over het bezielen van organisaties. Ze wil dat mensen elkaar in deze snelle tijd werkelijk blijven zien.’

 

 

Wat kun je verwachten?

 

Hoe maak je een sterke tribe van je organisatie? Inspirerende verhalen, adembenemende beelden en praktische workshops geven je inzichten, tools en tips.
Hoe pas je oeroude kennis en methodieken uit de culturele antropologie toe op het organiseren en veranderen binnen organisaties? 
Ga op ontdekkingsreis in Burgers' Zoo. Kijk met andere ogen en ontdek antwoorden over cultuur in de natuur.
In de workshopronde ga je aan de slag en krijg je praktische handvatten op het gebied van o.a. conflicthantering en corporate kampvuurgesprekken

 

 

Reactie van deelnemers

Een hoofd en een hart vol inspiratie.

De dag heeft mij lef en moed gegeven.

Een warme, inspirerende en verbindende dag.

Inspirerende dag over tribes, totems en rituelen. Lessen voor wie anders wil organiseren.
 

Boeken cadeau

Als deelnemer ontvang je een gratis boekenpakket met de volgende nieuwe boeken:

 

 

draaiboek template dit heb je nodi
 draaiboek template dit heb je nodi