Danielle Braun

Danielle Braun

Corporate Antropoloog en chief van de Academie voor Organisatiecultuur. Spreker. Auteur van het boek De Corporate Tribe. Stond 25 jaar met haar voeten in de Corporate klei als manager / bestuurder. Reist de wereld rond op zoek naar manieren om tribes te bouwen en leiders sterk te maken. Maakt organisaties graag ready for change.

 
Jitske Kramer

Jitske Kramer

Corporate Antropoloog en chief van de Academie voor Organisatiecultuur. Spreker. Auteur van de boeken De Corporate Tribe, WoW! Wat een verschil, Normaal is anders, Deep Democracy - de wijsheid van de minderheid. Reist de wereld rond op zoek naar manieren om tribes te bouwen en onderlinge relaties sterk te maken. Maakt organisaties graag inclusief en safe for diversity.

 
Joris Luyendijk

Joris Luyendijk

Joris Luyendijk is antropoloog en bekend van zijn werk als journalist voor de Volkskrant, NRC Handelsblad en het NOS Journaal. Auteur van o.a. de bestsellers Dit kan niet waar zijn en Het zijn net mensen.

 
Naema Tahir

Naema Tahir

Naema Tahir is schrijver en jurist van Brits-Pakistaans-Nederlandse origine. Zij schrijft en spreekt over thema's als identiteit, migratie, integratie, mensenrechten en vrijheid, de interculturele dialoog, diversiteit. Auteur van o.a. De gesluierde vrijheid en Brieven in Urdu.

 
Joseph Oubelkas

Joseph Oubelkas

Joseph Oubelkas is spreker, auteur en inspirator. Hij is geboren op 10 september 1980 in Raamsdonksveer, Brabant. Hij heeft een heerlijke jeugd. Na de HAVO gaat hij naar het HBO in Breda. Daar studeert hij Hogere Informatica en vier jaar later is hij één van de jongste IT-ingenieurs van Nederland. Hij wil verder studeren (Universiteit), maar het bedrijfsleven in 2000/2001 – toen IT ‘booming’ was – biedt hem goede kansen. Een paar jaar later start hij succesvol een eigen IT-bedrijf. Studeren, werken, liefde, alles gaat Joseph voor de wind, maar dan gaat het mis. In december 2004 gebeurt er iets wat zijn comfortabele leven totaal op zijn kop zet. Iets wat blijkbaar iedereen zomaar kan overkomen. Een zakenreis naar Marokko loopt uit op een catastrofe met ongekende gevolgen…

 
Anja Schouten

Anja Schouten

Bestuursvoorzitter van Zorgbalans en Zorgmanager van het Jaar 2015. Na 8 jaar ‘aan het bed’ in de ouderenzorg gewerkt te hebben en na het behalen van haar bul economie heeft ze achtereenvolgens als hoofdzuster, brandweerofficier, gemeentesecretaris en commissaris van politie gewerkt. In die verschillende werelden heeft ze veel geleerd, wat ze nu in haar huidige functie toepast. Met als doel: ‘Iedere dag goede zorg voor onze cliënten en goed werk voor onze medewerkers realiseren’.

 
José Kok

José Kok

José Kok is Manager Zoölogie en al ruim 20 jaar verbonden aan Ouwehands Dierenpark Rhenen als biologe.

 

“Een hoofd en een hart vol inspiratie”Moniek Bluyssen
“Inspirerende dag over tribes, totems en overgangsritten. Lessen voor wie anders wil organiseren”Raymond Godding
“Een warme, inspirerende en verbindende dag!”Anette Dölle
“Alle sprekers stuk voor stuk interessant. Een dikke 8 voor deze dag”Wilma Dondergoor
“De dag heeft mij lef en moed gegeven”Annette van Diepen

Gratis boek

 

 

 

 

 

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.