Event Corporate Culture gaat door

In verband met de weersomstandigheden krijgen we veel vragen of het event morgen wel doorgaat. De voorspellingen voor morgen zijn beter dus het event gaat door. Houd eventueel rekening met extra reistijd.

Als je weet hoe cultuur wordt gevormd, weet je wat je te doen staat

Een organisatie, een tribe, blijvend innovatief en groeiend houden. Dat is de uitdaging waar je voor staat. Hoe zorg je daarvoor? Hoe gebruik je de diversiteit in je organisatie? Wat kun je leren van andere culturen, wat zijn de best practices en hoe kun je dat toepassen in je eigen organisatie? Daarover gaat het op het Event Corporate Culture.

Op 12 december nemen Danielle Braun, Jitske Kramer, Joris Luyendijk, Anja Schouten en Joseph Oubelkas je mee op een inspirerende reis door diverse organisaties, tribes en culturen zodat je beter begrijpt hoe organisaties bewegen.

Maak jouw tribes ready for change.

Wat kun je verwachten? Danielle en Jitske vertellen

Leer tijdens deze dag:

  • Hoe je de diversiteit in je organisatie gebruikt? Hoe omarm je de verschillen die zorgen voor de juiste drive en resultaten?
  • Hoe je een sterke corporate tribe bouwt?
  • Hoe je een tough leader wordt?
  • Wat je eigen cirkel van invloed is?
  • Hoe je anders kunt organiseren, veranderen en leiden in deze nieuwe tijd

Bekijk het volledige programma


Het Event Corporate Culture is voor:

- Iedereen die behoefte heeft aan anders organiseren of bezig is met leiderschap en verandering in deze nieuwe tijd

- Organisaties die diversiteit op de agenda hebben staan of met cultuurverschillen te maken hebben

- Teams die last hebben van vastgeroeste patronen of juist vanwege hun verschillen het verschil maken.

Kom samen met jouw collega's op 12 december naar het Event Corporate Culture. Laat je meenemen in de antropologische verhalen en ontdek dat we al lang weten hoe we moeten organiseren. We zijn het soms alleen even vergeten.‚Äč


 

  Danielle Braun trok de binnenlanden van Sumatra in om aan de hand van verhalen van koppensnellers beter te snappen hoe concurrentie werkt. Bij de Batak in Sumatra leerde ze alles over afscheid en ontslag bij hun enorme begrafenisceremonies.
  Jitske Kramer sloot als eerste en enige ooit een huwelijk met zichzelf in de White Wedding Chapel in Las Vegas in het kader van een zoektocht naar fusierituelen en ging down under bij de Quakers.
  Journalist en nieuwsduider Joris Luyendijk vult hun ervaringen aan met zijn scherpe, antropologische kijk op de organisaties.
 

Zorgmanager van het jaar 2015, Anja Schouten anticipeerde op de veranderingen in de langdurige zorg. Vanuit een persoonlijke betrokkenheid zorgde zij voor een duurzame cultuurverandering.

Lees ook het interview met Anja Schouten

 

Joseph Oubelkas zat 1637 dagen onterecht vast in diverse Marokkaanse gevangenissen. Hij neemt je mee in zijn aanpassingsvermogen en eigen invloed op de situatie.

Lees ook het interview met Joseph Oubelkas

 

Schrijver, juriste en mediapersoonlijkheid Naema Tahir leert jouw kijk op de eigen organisatie verbreden. Ze begeleidt deze dag op haar eigen, unieke manier als dagvoorzitter en organisatiegids.


Door wie?

Het Event Corporate Culture is een initiatief van MI Academy en Managementboek in samenwerking met Danielle Braun en Jitske Kramer.

Let op: Nog beperkt aantal plaatsen

Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wacht niet te lang en schrijf je nog snel in. Want vol=vol.

Collegakorting

De organisatiecultuur kun je niet in je eentje veranderen. Kom met collega's naar dit event en ga samen aan de slag met datgene wat je raakt. Je profiteert ook nog eens van een aantrekkelijke korting.

2 t/m 5 personen : 20% korting
6 t/m 10 personen: 25% korting

Gratis boek

 

 

 

 

 

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.