Als je weet hoe cultuur wordt gevormd, weet je wat je te doen staat

Op 12 december nemen Danielle Braun, Jitske Kramer, Joris Luyendijk, Anja Schouten en Joseph Oubelkas je mee op een inspirerende reis. Een reis door de wereld, door de toekomst van technologie en vernieuwing, door tribes en je eigen organisatie.

Wat kun je leren van andere culturen, wat zijn de best practices en hoe kun je dat toepassen in je eigen organisatie? Daarover gaat het op het Event Corporate Culture.

Maak jouw tribes ready for change.

Wat kun je verwachten? Danielle en Jitske vertellen

Leer tijdens het Event Corporate Culture:

- Hoe je een sterke corporate tribe bouwt
- Hoe je een tough leader wordt
- Hoe je de diversiteit in je organisatie omarmt
- Hoe je anders kunt organiseren, veranderen en leiden in deze nieuwe tijd
- Wat je eigen cirkel van inlvoed is

Bekijk het volledige programma


Het Event Corporate Culture is voor:

- Iedereen die behoefte heeft aan anders organiseren of bezig is met leiderschap en verandering in deze nieuwe tijd

- Organisaties die diversiteit op de agenda hebben staan of met cultuurverschillen te maken hebben

- Teams die last hebben van vastgeroeste patronen of juist vanwege hun verschillen het verschil maken.

Kom samen met jouw collega's op 12 december naar het Event Corporate Culture. Laat je meenemen in de antropologische verhalen en ontdek dat we al lang weten hoe we moeten organiseren. We zijn het soms alleen even vergeten.‚Äč


 

  Danielle Braun trok de binnenlanden van Sumatra in om aan de hand van verhalen van koppensnellers beter te snappen hoe concurrentie werkt. Bij de Toraja’s in Sumatra leerde ze alles over afscheid en ontslag bij hun enorme begrafenisceremonies.
  Jitske Kramer sloot als eerste en enige ooit een huwelijk met zichzelf in de White Wedding Chapel in Las Vegas in het kader van een zoektocht naar fusierituelen en ging down under bij de Quakers.
  Journalist en nieuwsduider Joris Luyendijk vult hun ervaringen aan met zijn scherpe, antropologische kijk op de organisaties.
 

Zorgmanager van het jaar 2015, Anja Schouten anticipeerde op de veranderingen in de langdurige zorg. Vanuit een persoonlijke betrokkenheid zorgde zij voor een duurzame cultuurverandering.

Lees ook het interview met Anja Schouten

 

Joseph Oubelkas zat 1637 dagen onterecht vast in diverse Marokkaanse gevangenissen. Hij neemt je mee in zijn aanpassingsvermogen en eigen invloed op de situatie.

Lees ook het interview met Joseph Oubelkas

 

Schrijver, juriste en mediapersoonlijkheid Naema Tahir leert jouw kijk op de eigen organisatie verbreden. Ze begeleidt deze dag op haar eigen, unieke manier als dagvoorzitter en organisatiegids.


Door wie?

Het Event Corporate Culture is een initiatief van MI Academy en Managementboek in samenwerking met Danielle Braun en Jitske Kramer.

Collegakorting

Kom met collega's naar dit event en profiteer van een aantrekkelijke korting.

2 t/m 5 personen : 20% korting
6 t/m 10 personen: 25% korting

Gratis boek

 

 

 

 

 

 

Laatste tweets

Organisatiecultuur

Organisatiecultuur RT @sandrabouckaer1: Interessant filmpje over #CorporateTribe Organisatielessen uit de antropologie. https://t.co/z7zzacDS1X

Danielle Braun

Danielle Braun RT @sandrabouckaer1: Interessant filmpje over #CorporateTribe Organisatielessen uit de antropologie. https://t.co/z7zzacDS1X

sandra bouckaert

sandra bouckaert Interessant filmpje over #CorporateTribe Organisatielessen uit de antropologie. https://t.co/z7zzacDS1X

Alle tweets over #corporatetribe

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.